top of page

Tarieven

Heb je een coachvraag of behoefte aan een gesprek, stuur mij dan een mail. Ik bel je vervolgens op om te horen waar je vraag over gaat. We bespreken wat je zoekt en verwacht en op welke manier ik je kan ondersteunen.

Als je met mij verder wil, maken we een afspraak voor het eerste coachgesprek, bevalling herstelgesprek of een hechtherstelgesprek met je baby.

Een gesprek met mij duurt ongeveer anderhalf uur. Ik hanteer een tarief van € 80,- per gesprek. (vrijgesteld van BTW) Voor ieder half uur wat extra nodig blijkt reken ik € 25,- Na het gesprek stuur ik je een factuur per mail. Een heel traject bestaat meestal uit 1-5 gesprekken, afhankelijk van jouw behoefte.

Speciaal voor jou reserveer ik tijd. Komt er iets tussen wat voorrang verdient, geef dit dan 24 uur van tevoren door, dan maken we een nieuwe afspraak. Niet tijdig afzeggen van gemaakte afspraken factureer ik.

Moederschap gerelateerde coachvragen/zorgvragen worden soms vergoed door de zorgverzekeraar.

Wanneer er sprake is van meervoudige problematiek kan het zijn dat ik, in overleg met jou,  je zal verwijzen naar meer passende ondersteuning. 

roos.jpg
lijn met hartje2.png
bottom of page